Over mij

Mijn naam is Wilna Rol.

Hallo, wat leuk dat je even langs komt en de moeite neemt om mijn website te bekijken.

Vele ambachten heb ik al in mijn leven vervuld. Ik ben kraandrijfster geweest, voor een korte periode, heb jaren in de horeca gewerkt en  in het gevangenis wezen. Daar heb ik met volwassenen gewerkt met een psychiatrisch ziektebeeld. Het werken met deze mensen vond ik uitermate boeiend zodat ik mij verder wilde bekwamen om deze mensen beter te begrijpen en kunnen ondersteunen. Toen heb ik de stap gemaakt om de opleiding voor psychiatrisch verpleegkundige te volgen. Tot op heden ben ik  nog steeds als psychiatrisch verpleegkundige (en met veel liefde) werkzaam.

Om meer vaardigheden te ontwikkelen en nog beter te kunnen begeleiden en ondersteunen ben ik de opleiding Coaching en Counselling gaan volgen bij het ACC, met daarin de specialisaties Oplossingsgerichte Counselling en Voeding en eetstoornissen. 

Tijdens deze opleiding was ik werkzaam in een jeugdgevangenis. Dit waren hele leerzame jaren, het vergde echter wel veel energie. Om de spanningen te kunnen hanteren heb ik ook een opleiding Mindfulness gedaan, bij het Civas.

In mijn leven en persoonlijke ontwikkeling, heb ik geleerd om zaken die mij in de weg stonden los te laten. Er zijn heel veel overbodige emoties, waaronder angst en onzekerheid die ruimte hebben gemaakt voor dankbaarheid, liefde, harmonie, succes en  overvloed. Zelf had ik het idee dat ik er bijna was, maar het gevoel dat ik toch nog iets miste, bleef knagen. Juist op dat moment ben ik in aanraking gekomen met I.E.T. Integrated Energie Therapie,  werken met Engelenenergie. Dit is een mooie, zachte en liefdevolle energie, waardoor eindelijk alles op alle gebieden, op zijn plek begon te vallen. Nu kon ik eindelijk mijn droom waar maken om mijn eigen praktijk te beginnen en op een andere manier mensen te helpen. En die droom wordt niet alleen door mij waar gemaakt. Er zijn en komen nu ook andere mensen op mijn pad die mijn droom helpen verwezenlijken, waaronder mijn liefdevolle echtgenoot. Hij heeft voor mij de zolderverdieping omgetoverd tot een heerlijke ruimte waar ik groeps- en individuele therapieën , en cursussen kan geven en waarin ik mij kan uitleven in mijn andere passie, namelijk schilderen...

En daarom verwelkom ik je graag in mijn praktijk, om ook voor en samen met jou je dromen uit te laten komen!

Vanuit mijn hart en met een Vriendelijke groet,

Wilna Rol